Våra modeller

POOLTAK

Ett skjutbart pooltak förvandlar din pool till ett badparadis. Termatec Sverige pooltak är mycket mer än bara ett skydd för poolen eller ditt spa. Med pooltaket kommer poolen att användas till det den är ämnad för, nämligen att bada i och att njuta av. Tack vare en mycket enkel och säker konstruktion kan du smidigt öppna eller stänga pooltaket och plumsa i det rena och klara vattnet, som är uppvärmt av solen.

Anpassningsbart!

Tack vare den höga anpassningsgraden på våra tak kan du få ditt tak i ditt eget utförande, anpassat efter dina behov. Vi erbjuder även både brett sortiment av tillbehör som dörrar, handtag, sidoingångar, ventilationssystem, låssystem mm och färgvarianter (upp till 5 olika profil och polykarbonat färger). Färgvarianterna är beroende på modell. Vänligen se vår modellöversikt för detaljerad information.

Låga pooltak


Söker du ett elegant men diskret pooltak? Då är det ett lågt pooltak du skall ha. Du kan fortfarande simma i din pool med taket stängt, utrymmet är tillräckligt för en komfortabel simtur. Detta gäller dock inte vårt nya lägsta tak - Terra. Eftersom varje pooltak är skräddarsytt, var vänlig skicka oss måtten på din pool (inkl. kantsten) och vilken modell som är din favorit, så återkommer vi med en offert.
​​​​​​​
Termatec Sverige har ett brett utbud av låga pooltak - välj från våra modeller nedan:
CORONA™
ELEGANT NEO™​​​​​​​
IMPERIA NEO™
OCEANIC LOW
RIVIERA 
VIVA™​​​​​​​ 
TERRA™​​​​​​​ 
CHAMPION™​​​​​​​ 
eCHAMPION™​​​​​​​ 

Medelhöga pooltak


Medhöga pooltak är tillräckligt låga för att inte uppfattas som allt för dominerande i din trädgård, samtidigt som du kan njuta av gott om utrymme i din pool, även med taket stängt. Dessutom ger de inte bara bekväm simning under en helt täckt pool, utan medger också fri rörlighet i mitten på det täckta området, tack vare den högre konstruktionen. Skjutsystemet förenklar en smidig förflyttning av segmenten i båda riktningarna.
UNIVERSE NEO™​​​​​​​
TROPEA NEO™​​​​​​​

Höga pooltak


Utformningen av de höga pooltaken skapar stora skyddade ytor i anslutning till din pool som ger möjligheten att röra sig fritt under hela taket. Det skjutbara systemet möjliggör förflyttning av de enskilda segmenten i båda riktningar. Om styrskenorna förlängs kan hela taket skjutas tillbaka bort från poolområdet. De segment som skjutits undan bildar tillsammans ett användbart utrymme som är skyddat från vind och erbjuder ett bekvämt område för trädgårdsmöbler och avkoppling med familj och vänner.
LAGUNA NEO™​​​​​​​
OCEANIC HIGH
OLYMPIC™​​​​​​​
ORIENT™​​​​​​​
VENEZIA
VISION™​​​​​​​

Väggmonterade pooltak

STYLE™​​​​​​​
OMEGA™​​​​​​​

TAK TILL SPABADVi erbjuder tre modeller av tak till bubbelbad, alltid i två storlekar. Välj den modell som passar dig bäst och lär dig mer om fördelarna. Täck ditt spabad, din jacuzzi eller ditt bubbelbad med våra speciella tak som passar varje relaxyta, antingen i anslutning till ditt hus eller fristående.
OASIS™​​​​​​​
SPA DOME ORLANDO®​​​​​​​
SPA SUNHOUSE®​​​​​​​

TAK TILL UTEPLATS

Uterum för restauranger, hotell och kaféer ökar din säsong till 365 dagar om året - nu kan du dra nytta av sittplatser utomhus vid varje väderlek när som helst under året. Investeringen är värd det och dina kunder kommer att uppskatta det.
CORSO PREMIUM
CORSO GLAS
CORSO STYLE™​​​​​​​